DREMEL® EZ SpeedClic: Rrotë prerëse diamanti. (SC545)

Një pjesë shtesë unike e krijuar për prerjen e materialeve të forta. Për shembull beton, gur. porcelan, qeramikë dhe rezinat e forta epoksi. Rrota e diamantit realizon një prerje të hollë, është mjaft e qëndrueshme, nuk thyhet dhe ruan formën. E shpejtë, e lehtë, pa çelësa.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
38,0 mm
Max working depth
11,0 mm
Maksimumi i RPM
20.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Mandrinoja që duhet përdorur
Mandrinë EZ SpeedClic (SC402)
Sasia
1
Numri i porosisë
2615S545JB
Kodi EAN
8710364042883
Krahaso

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.