DREMEL® EZ SpeedClic: Set startues. (SC406)

Dremel, shpikësi i sistemit me ndërrim të shpejtë EZ SpeedClic për pjesët shtesë të veglës rrotulluese, tashmë ofron një linjë të zgjeruar EZ SpeedClic për pjesët shtesë të prerjes së metaleve. Paketa Fillestare SC406 përfshin mandrinën unike EZ SpeedClic dhe dy rrota metali me fibra xhami të përforcuar. SC456, SC456B dhe SC409 janë rrota prerëse metali zëvendësuese, me anë të së cilës rrotat SC409 kanë një trashësi prej vetëm 0,75 mm.

Paketimi Përmbajtja

  • Set startues 406 përfshin mandrinën EZ SpeedClic dhe dy rrota prervse metalike. E shpejtë, e lehtë, pa çelësa.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
38,0 mm
Max working depth
14,0 mm
Maksimumi i RPM
35.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Mandrinoja që duhet përdorur
Mandrinë EZ SpeedClic (SC402)
Sasia
2
Numri i porosisë
2615S406JC
Kodi EAN
8710364042814
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.