DREMEL® Fortiflex (9100-21)

Bosht fleksibël për punë të rënda – Punoni me precizion për periudha të gjata kohore me kontroll të plotë të projekteve tuaja në kantier

Dremel Fortiflex është një vegël precizioni me cilësi të lartë, e cila përbëhet nga një motor i varur i fuqishëm (300W), një bosht fleksibël i rëndë i patentuar, një vegël dore me precizion dhe një pedal këmbe për komandim të shpejtësive të ndryshueshme (0-20.000rpm). Kjo e bën atë veglën ideale për projektet e palëvizshme, si punimi i drurit, punimi i bizhuterive, punimi i gurit, restaurimi i makinave, ose çdo projekt ku nevojitet kombinimi i fuqisë dhe precizionit. Dremel Fortiflex: fuqia ndërthuret me precizionin.

Paketimi Përmbajtja

  • Motor Dremel Fortiflex
  • Bosht fleksibël i rëndë
  • Vegël dore (9102)
  • Pdeal këmbe
  • 21 aksesorë Dremel me cilësi të lartë
  • Çelngel varës
  • Manual udhëzimesh

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
300 W
Tensioni
230 V
Pesha
1,50 kg
Gjatësia
133 cm
Gjerësia
8,5 cm
Thellësia
7 cm
Pa shpejtësi ngarkese
0 - 20.000 1/min
Teknologjia e baterive
n.a.
Niveli i zhurmës
79 dB(A)
Fuqia e zhurmës
90 dB(A)
Dridhja
6,3 m/s²
Numri i porosisë
F0139100JA
Kodi EAN
8710364046928

21 Pjesët shtesë

431 (1)

Shirit smerilues 6,4 mm zhavorr 60

438 (2)

Shirit smerilues 6,4 mm zhavorr 120

430 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 6,4 mm zhavorr 60

408 (1)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

432 (2)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

117 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë 6,4 mm

9910 (1)

Punto prerëse tungsteni me karbit 3,2 mm

7103 (1)

Kunjë 2 mm për disqe diamanti

403 (1)

Furçë me qime të forta 19 mm

84922 (1)

Gur smeril prej karbur-silici 4,8 mm

953 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 6,4 mm

628 (7)

Komplet puntosh shpimi preçize

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 1.6 MB

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/6136/397/rate
1813
397
6136
6949
1
2
3
4
5
1813

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.