DREMEL® Micro (8050-35)

Vegël shumëfunksionale – me precizion. Kompakte. Teknologji e lartë.

Për këtë vegël është e disponueshme vegla e mëposhtme:

Paketimi Përmbajtja

  • Dremel Micro
  • 35 aksesorë Dremel me cilësi të lartë (duke përfshirë aksesorët EZ SpeedClic)
  • 3 hour 45 minute battery charger (docking station)
  • Kasë kompakte

Specifikimet teknike

Tensioni i baterisë
7,2 V
Kapaciteti i baterisë
1,0 Ah
Koha e karikimit
3,75 h
Pesha
0,250 kg
Gjatësia
19,5 cm
Gjerësia
3,5 cm
Thellësia
3,5 cm
Pa shpejtësi ngarkese
5.000 - 28.000 1/min
Teknologjia e baterive
Lithium-Ion / ECP
Përzgjedhja e shpejtësisë
E ndryshueshme
Fuqia e zhurmës
75,3 dB(A)
Dridhja
9,76 ± 1,5 m/s²
Numri i porosisë
F0138050JG
Kodi EAN
8710364076864

35 Pjesët shtesë

401 (1)

Mandrinë

SC402 (1)

Mandrinë EZ SpeedClic

402 (1)

Mandrinë

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

408 (2)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

432 (3)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

413 (5)

Disk smerilues

411 (5)

Disk smerilues

404 (1)

Furçë me qime të forta 13 mm

421 (1)

Përzierje për lustrim

414 (2)

Rrotë lëmuese 13 mm

429 (2)

Rrotë lëmuese 26 mm

SC456 (2)

DREMEL® EZ SpeedClic: Paketë me 5 rrota prerëse metalike.

540 (3)

Disk prerës 32 mm

932 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

83322 (1)

Gur smeril prej karbur-silici 3,2 mm

541 (2)

Rrotë gërryese me oksid alumini

191 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 6.6 MB

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/7694/574/rate
328
574
7694
1025
1
2
3
4
5
328

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.