DREMEL® Multi-Max 8300 (8300-9)

Paketa Dremel Multi-Max përmban aksesorët më të rëndësishëm të posaçëm kryesisht për punimet në dru, pa lënë mënjanë as materialet e tjera: Janë të përfshira gjithashtu disku smerilues me çengel dhe lak së bashku me letrat smerile, tehun prerës për dru dhe metal si dhe tehun e sharrës për dru dhe mur të thatë. Paketa përfshin gjithashtu 2x bateri Li-Ion 10,8 V me teknologjinë ECP për kohë më të gjatë pune.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Produkt i hequr nga qarkullimi

 • Model ergonomik: vegël kompakte, zonë e butë mbërthimi përpara dhe peshë e balancuar për rehati më të madhe

 • Pjesë shtesë më të vogla: më e saktë, jetëgjatësi përdorimi më e madhe, dridhje dhe akustikë më të ulët

 • Sistem ndërrimi me përputhje të shpejtë: mundëson ndërrimin e shpejtë dhe të lehtë të pjesëve shtesë

 • Karikues për një orë plus bateri ekstra për më pak kohë mospërdorimi

 • 3.000-21.000 xhiro në minutë me ndezje të qetë për performancë optimale në aplikime të ndryshme

 • Bateria 10,8 V Litium-Jon me teknologji ECP për performancë optimale të baterisë

 • Matës fuqie që tregon karikimin e baterisë

 • Çelës i ndarë Ndiz/Fik: ruan cilësimin e shpejtësisë dhe mundëson qasje të lehtë

Paketimi Përmbajtja

 • Dremel Multi-Max 8300
 • Teh prerës për dru dhe metal
 • Teh sharre për dru dhe metal
 • Disk me çengel dhe lak
 • 6x letra smerile
 • 2x paketa baterish 10,8 V Li-Ion 1.3Ah
 • Karikues 1 orësh
 • Manual udhëzimesh
 • Kasë e fortë dhe e madhe

Specifikimet teknike

Tensioni i baterisë
10,8 V
Kapaciteti i baterisë
1,5 Ah
Koha e karikimit
1 h
Pesha
0,825 kg
Gjatësia
25,5 cm
Pa shpejtësi ngarkese
3.000 - 21.000 1/min
Teknologjia e baterive
Lithium-Ion / ECP
Këndi i lëkundjes
L / R 1.5 °
Përzgjedhja e shpejtësisë
E ndryshueshme
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
No
Fuqia e zhurmës
92,5 dB(A)
Dridhja
2,8 - 9,1 m/s²
Numri i porosisë
F0138300JC
Kodi EAN
8710364054640

9 Pjesët shtesë

MM11 (1)

Disk me çengel dhe lak DREMEL® Multi-Max

MM70W (3)

Letër smerile për dru DREMEL® Multi-Max (P60, P120 dhe P240)

MM70P (3)

Letër smerile për bojën DREMEL® Multi-Max (P80, P120 dhe P240)

MM422 (1)

Teh prerës për dru dhe metal DREMEL® Multi-Max

MM450 (1)

Teh sharre për dru dhe mur të thatë DREMEL® Multi-Max

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 6.7 MB

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/6100/447/rate
358
447
6100
1271
1
2
3
4
5
358

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.