DREMEL® Multi-Max me shumë thika (MM430)

Multi-Knife u ofron përdoruesve një opsion prerës me shtyrje dhe tërheqje, i cili mund të presë një sërë materialesh, duke përfshirë; tapetet, kartonat, torfën, dhogat dhe pllakat prej vinili.

Sasia
1
Numri i porosisë
2615M430JA
Kodi EAN
8710364064250
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.