DREMEL® Multi-Max MM20 (MM20-1/9)

Vegël lëkundëse – Punon më së miri dhe lehtësisht kur rimodeloni, riparoni dhe rregulloni shtëpinë tuaj

Për këtë vegël është e disponueshme vegla e mëposhtme:

Produkt i hequr nga qarkullimi

Produkt i hequr nga qarkullimi

Paketimi Përmbajtja

  • Dremel Multi-Max MM20
  • 1x disk smerilues me çengel dhe lak (MM11)
  • 6x letra smerile (3x MM70P, 3x MM70W)
  • 1x teh prerës i sheshtë për dru (MM480)
  • 1x teh prerës i sheshtë për dru dhe metal (MM482)
  • Shtojcë për fshirje me fshesë elektrike
  • Kasë e fortë dhe e madhe

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
250 W
Tensioni
220 - 240 V
Pesha
1,35 kg
Gjatësia
24 cm
Pa shpejtësi ngarkese
10.000 - 21.000 1/min
Këndi i lëkundjes
L / R 1.5 °
Përzgjedhja e shpejtësisë
Plotësisht e ndryshueshme
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
No
Niveli i zhurmës
74 - 78 dB(A)
Fuqia e zhurmës
85 - 89 dB(A)
Dridhja
2,5 - 5,2 m/s²
Numri i porosisë
F013MM20JC
Kodi EAN
8710364063741

9 Pjesët shtesë

MM11 (1)

Disk me çengel dhe lak DREMEL® Multi-Max

MM70W (3)

Letër smerile për dru DREMEL® Multi-Max (P60, P120 dhe P240)

MM70P (3)

Letër smerile për bojën DREMEL® Multi-Max (P80, P120 dhe P240)

MM482 (1)

Teh prerës për dru dhe metal DREMEL® Multi-Max

MM480 (1)

Teh prerës për dru DREMEL® Multi-Max

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 12.5 MB

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/7725/512/rate
148
512
7725
482
1
2
3
4
5
148

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.