DREMEL® Multi-Max MM20

Vegël lëkundëse – Punon më së miri dhe lehtësisht kur rimodeloni, riparoni dhe rregulloni shtëpinë tuaj

Dremel Multi-Max MM20 është një vegël oshiluese me motor me performancë të lartë dhe mekanizëm i pjesëve shtesë me përputhje të shpejtë. Vegla ideale për të riparuar, rimodeluar dhe rivendosur. MM20 ka kapacitet të përdoret në një gamë të gjerë aplikimesh duke përfshirë prerjen e drurit, plastikës ose metalit, smerilimit të sipërfaqeve të lyera, ciflosje, heqjen e llaçit dhe më shumë. Dremel Multi-Max MM20 është vegla oshiluese më e fuqishme për përdoruesin e rregullt.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Veçoritë dhe dobitë

  • Prerje e shpejtë dhe efikase në energji: Motor 250W me performancë të lartë e kombinuar me reagim elektronik dhe ndezje të qetë.
  • Punë preçize në materiale dhe aplikime të ndryshme: 10,000-21,000 OPM shpejtësi e ndryshueshme.
  • Ndërrim i lehtë i pjesëve shtesë: Pjesë shtesë me përputhje të shpejtë.
  • Përdorim i rehatshëm: model ergonomik dhe kordon rryme elektrike më i gjatë (2.1m).

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
250 W
Tensioni
220 - 240 V
Pesha
1,35 kg
Gjatësia
24 cm
Pa shpejtësi ngarkese
10.000 - 21.000 1/min
Këndi i lëkundjes
L / R 1.5 °
Përzgjedhja e shpejtësisë
Plotësisht e ndryshueshme
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
No
Niveli i zhurmës
74 - 78 dB(A)
Fuqia e zhurmës
85 - 89 dB(A)
Dridhja
2,5 - 5,2 m/s²

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 12.5 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë kategori

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/category/rate/7725
0
7725
0
1
2
3
4
5
0

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.