DREMEL® Multi-Max MM40

Vegël lëkundëse – Punoni shpejt dhe lehtë me projektet "Bëje vetë", edhe për periudha të gjata kohore

Dremel Multi-Max MM40 është vegla oshiluese më funksionale me përputhje të shpejtë: mekanizëm ndërrimi i shpejtë dhe pa butona i pjesëve shtesë. I pajisur me reagim elektronik dhe ndezje të qetë, kjo vegël shumëfunksionale oshiluese mund të përdoret në një gamë të gjerë aplikimesh duke përfshirë prerjen e drurit, plastikës ose metalit, smerilimin e sipërfaqeve të drunjta ose lyera, ciflosje, heqjen e llaçit dhe të tjera. Dremel Multi-Max MM40 është vegla oshiluese më e mirë për punët më kërkuese. Nuk përshtatet me MM11 ose MM720.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Veçoritë dhe dobitë

  • Ndërrim pa buton i pjesëve shtesë: Ndërfaqe e ndërrimit të pjesëve shtesë me përputhje të shpejtë.
  • Prerje e shpejtë dhe efikase në energji: Motor 270W me performancë të lartë e kombinuar me ndezje të qetë.
  • Ruan shpejtësi nën ngarkesë: reagimi elektronik.
  • Punë preçize në materiale dhe aplikime të ndryshme: 10000- 21000 OPM shpejtësi e ndryshueshme.
  • Përdorim i rehatshëm: model ergonomik dhe kordon rryme elektrike më i gjatë (2.1m).

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
270 W
Tensioni
220 - 240 V
Pesha
1,47 kg
Gjatësia
26,5 cm
Pa shpejtësi ngarkese
10.000 - 21.000 1/min
Këndi i lëkundjes
L / R 1.5 °
Përzgjedhja e shpejtësisë
Plotësisht e ndryshueshme
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
Po: Bllokim i shpejtë
Niveli i zhurmës
74 - 78 dB(A)
Fuqia e zhurmës
85 - 89 dB(A)
Dridhja
2,5 - 5,2 m/s²

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 12.5 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë kategori

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/category/rate/7726
0
7726
0
1
2
3
4
5
0

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.