DREMEL® Multi-Vise (2500)

Mora shumëfunsionale Dremel 3-in1 Multi-Vise. Morsa e palëvizshme, kapëse e pavarur & mbajtëse e veglës. Shtrëngohet pas çdo plani pune, tavoline ose banak Rrotullohet 360° dhe anohet 50°. Mundëson arritjen e materialit që do të përpunohet nga një kënd komod. Darat mund t'i përdorni bashkë me njësinë bazë ose të shkëputura për t'i përdorur si kapëse shufër të pavarura. Mban lehtësisht objekte më të mëdhenj pune. Stabilizon objekte shumë të mëdhenj dhe ruan copëzat delikate nga dëmtime të mundshme. U mundëson objekteve rrethore dhe me forma të pazakonta të mbahen në mënyrë të sigurt. Mundëson shkëputjen e shpejtë të objekteve nga darat. U rezitson përdredhjeve dhe përkuljeve për një qëndrim më të sigurt. Është e mundur t'i bashkëngjitet DREMELite.

Paketimi Përmbajtja

  • Dremel Multi-Vise
  • Pllaka të buta të shkëputshme
  • Adaptor për mbajtësen e veglës
Numri i porosisë
26152500JA
Kodi EAN
8710364037544

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 1.9 MB

Pajisjet shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.