MultiPro (395-0/15)

Më e gjithanshme se sa një thikë zviceriane e ushtrisë! Ideale për qindra punë me: saktësi, përpikëri, kontroll Struktura me peshë të lehtë përshtatet në dorë në mënyrë komode

Produkt i hequr nga qarkullimi

Ky produkt është tashmë i hequr nga qarkullimi.
Kontrolloni ktu për produktin zëvëndësues!

Produkt i hequr nga qarkullimi

Paketimi Përmbajtja

  • DREMEL® MultiPro®
  • 15 aksesorë
  • Organizues aksesorësh për ruajtje të lehtë të aksesorëve
  • Katalogu Quick Start
  • Kalamidhë 3,2 mm
  • Dado kalamidhe
  • Çelës anglez kalamidhe

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
125 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,55 kg
Pa shpejtësi ngarkese
10.000 - 33.000 1/min
Numri i porosisë
F0130395PU
Kodi EAN
8710364018482

15 Pjesët shtesë

8193 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 15,9 mm

85422 (1)

Gur smeril prej karbur-silici 19,8 mm

541 (1)

Rrotë gërryese me oksid alumini

409 (2)

Disk prerës 24 mm

414 (1)

Rrotë lëmuese 13 mm

425 (2)

Rrotë lëmuese 22,5 mm

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

408 (1)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

432 (1)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

401 (1)

Mandrinë

402 (1)

Mandrinë

150 (1)

Punto shpuese

191 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 0.5 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/7359/2/rate
73
2
7359
215
1
2
3
4
5
73

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.