MultiPro (395-1/40)

Më e gjithanshme se sa një thikë zviceriane e ushtrisë! Ideale për qindra punë me: saktësi, përpikëri, kontroll Struktura me peshë të lehtë përshtatet në dorë në mënyrë komode

Produkt i hequr nga qarkullimi

Ky produkt është tashmë i hequr nga qarkullimi.
Kontrolloni ktu për produktin zëvëndësues!

Produkt i hequr nga qarkullimi

Paketimi Përmbajtja

  • DREMEL® MultiPro®
  • Shtojcë prerëse udhëzuese
  • 40 aksesorë
  • Kasë praktike
  • Katalogu Quick Start
  • Kalamidhë 3,2 mm
  • Dado kalamidhe
  • Çelës anglez kalamidhe
  • Versioni i UK vjen me një kasë gri

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
125 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,55 kg
Pa shpejtësi ngarkese
10.000 - 33.000 1/min
Numri i porosisë
F0130395JG
Kodi EAN
8710364024506

40 Pjesët shtesë

541 (1)

Rrotë gërryese me oksid alumini

932 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

85602 (1)

Gur smeril prej karbur-silici

409 (5)

Disk prerës 24 mm

420 (6)

Disk prerës për punë të rënda 24 mm

540 (1)

Disk prerës 32 mm

426 (4)

Disk prerës i përforcuar me lesh xhami 32 mm

560 (1)

Punto prerëse spirale

561 (1)

Punto prerëse spirale shumëfunksionale

414 (2)

Rrotë lëmuese 13 mm

425 (1)

Rrotë lëmuese 22,5 mm

429 (1)

Rrotë lëmuese 26 mm

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

408 (1)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

432 (1)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

411 (5)

Disk smerilues

430 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 6,4 mm zhavorr 60

431 (1)

Shirit smerilues 6,4 mm zhavorr 60

438 (2)

Shirit smerilues 6,4 mm zhavorr 120

150 (1)

Punto shpuese

401 (1)

Mandrinë

402 (1)

Mandrinë

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 0.5 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/7359/7/rate
21
7
7359
80
1
2
3
4
5
21

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.