Profesional (398-0/65)

Komanduesi reagues elektronik. Rrit momentin e përgjithshëm rrotullues dhe rendimentin me shpejtësi të ulët dhe mesatare. Shpejtësitë e ndryshueshme (5.000-33.000 RPM). Ofron kontroll dhe saktësi më të lartë. Çelës i veçantë on / off dhe butona për ndryshimin e shpejtësisë. Ofron lehtësi në përdorim dhe rregull praktik të shpejtësisë. Lexim dixhital LCD. Ofron lexime të sakta të shpejtësisë në hapa 1.000 RPM. “Startim i butë”. I mundëson veglës të kalojë gradualisht në një shpejtësi të zgjedhur Strukturë ergonomike. E balancuar, e lehtë për t'u mbajtur dhe komode për t'u përdorur. Strukturë unike ventilatori. Maksimizon qarkullimin e ajrit për punën ftohëse të motorit.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Ky produkt është tashmë i hequr nga qarkullimi.
Kontrolloni ktu për produktin zëvëndësues!

Produkt i hequr nga qarkullimi

Paketimi Përmbajtja

  • DREMEL® Professional®
  • 65 aksesorë
  • Mandrinë e shumëfishtë
  • Kasë mesatare
  • Katalogu Quick Start
  • Kalamidhë 3,2 mm
  • Dado kalamidhe
  • Çelës anglez kalamidhe

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
125 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,59 kg
Pa shpejtësi ngarkese
5.000 - 33.000 1/min
Numri i porosisë
F013398114
Kodi EAN
8710364016082

65 Pjesët shtesë

932 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

952 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

8193 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 15,9 mm

85422 (1)

Gur smeril prej karbur-silici 19,8 mm

85602 (1)

Gur smeril prej karbur-silici

426 (3)

Disk prerës i përforcuar me lesh xhami 32 mm

420 (20)

Disk prerës për punë të rënda 24 mm

540 (2)

Disk prerës 32 mm

414 (4)

Rrotë lëmuese 13 mm

403 (1)

Furçë me qime të forta 19 mm

421 (1)

Përzierje për lustrim

422 (2)

Punto lëmuese 10 mm

425 (1)

Rrotë lëmuese 22,5 mm

428 (1)

Furçë me fije çeliku karboni 19 mm

429 (1)

Rrotë lëmuese 26 mm

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

408 (2)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

432 (3)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

412 (6)

Disk smerilues

430 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 6,4 mm zhavorr 60

431 (1)

Shirit smerilues 6,4 mm zhavorr 60

438 (2)

Shirit smerilues 6,4 mm zhavorr 120

401 (1)

Mandrinë

402 (1)

Mandrinë

415 (1)

Gur veshës

481 (1)

Kallamidhe

150 (1)

Punto shpuese

191 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë

194 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë 3,2 mm

106 (1)

Prerës gërryes 1,6 mm

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 0.6 MB

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/7360/5/rate
74
5
7360
241
1
2
3
4
5
74

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.