DREMEL® Scroll Station (1800-1/5)

Dremel ScrollStation është sharra e rrotullueshme me më shumë opsione, më praktike dhe më e lehtë për t'u përdorur në treg. Përmasat dhe fuqia e saj, komandat e montuara në pjesën e përparme, disku smerilues i integruar dhe porta e shkëputjes së energjisë ju mundësojnë të punoni pa u lodhur dhe me precizion në një sërë punimesh të detajuara të drurit ose projekte të tjera.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Ky produkt është tashmë i hequr nga qarkullimi.
Kontrolloni ktu për produktin zëvëndësues!

Produkt i hequr nga qarkullimi

Paketimi Përmbajtja

  • Sharra e rrotullueshme
  • Disku smerilues
  • 5 tehe për sharrë të rrotullueshme
  • Manual udhëzimesh

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
110 W
Tensioni
230 V
Pesha
24,00 kg
Pa shpejtësi ngarkese
500 1.500 1/min
Thellësia e prerjes
470 mm
Numri i porosisë
F0131800JA
Kodi EAN
8710364035007

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 3.4 MB

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/7362/306/rate
380
306
7362
1019
1
2
3
4
5
380

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.