Gdhendësi DREMEL® (290-1)

Gdhendësi – Gdhendni me precizion një sërë materialesh me kontroll optimal të thellësisë

Vegël gdhendëse me kontroll thellësie të ndryshueshëm, për skalitjen e shumë materialeve si metal, xham, dru, plastika, qeramika, etj. Kjo paketë gjithashtu përfshin një model germash dhe numrash për skalitjen e lehtë të germave dhe numrave.

  • Veprim alternues për kontroll optimal skalitës

  • Thellësi goditjeje e ndryshueshme për efekt skalitës të ndryshueshëm

  • Mbërthim i butë për përdorim të rehatshëm

  • Karbid i ndërrueshëm për përdorim në shumë materiale

  • Çelës i ndarë ndiz/fik për ruajtjen e cilësimit të thellësisë

Paketimi Përmbajtja

  • Gdhendësi Dremel
  • Punto zëvendësuese karbidi për gdhendje
  • Shabllone kreative për gdhendje
  • Manual udhëzimesh

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
35 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,31 kg
Gjatësia
17 cm
Gjerësia
3,3 cm
Thellësia
4,5 cm
Teknologjia e baterive
n.a.
Goditje në minutë
6000
Niveli i zhurmës
86 dB(A)
Fuqia e zhurmës
97 dB(A)
Dridhja
7,7 m/s²
Numri i porosisë
F0130290JM
Kodi EAN
8710364046850

1 Pjesë shtesë

9924 (1)

Punto karbiti për gdhëndje

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 2.9 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/6121/391/rate
1334
391
6121
4562
1
2
3
4
5
1334

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.