Gdhendësi DREMEL® (290-3/4 Hobby)

Gdhendësi – Gdhendni me precizion një sërë materialesh me kontroll optimal të thellësisë

Ky gdhendës ergonomik e me peshë të lehtë kujdeset për gjithë projektet tuaja gdhendëse me lehtësi dhe saktësi maksimale. Kjo paketë përfshin gjithashtu edhe disa shambllonë gdhendjeje, duke ju mundësuar të gdhendni forma specifike në çdo material që dëshironi, si: xham, qeramikë, metal, plastikë, dru dhe lëkurë. Në këtë mënyrë mund të krijoni lehtësisht dhurata të mrekullueshme të personalizuara si pjata druri dekorative, qirinj, korniza fotografish dhe gota shampanje.

Paketimi Përmbajtja

  • Gdhendësi Dremel
  • 2 x punto karbiti gdhendëse zëvendësuese
  • 1 x punto gdhendëse diamanti
  • Shabllone kreative për gdhendje
  • Manual udhëzimesh

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
35 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,31 kg
Gjatësia
17 cm
Teknologjia e baterive
n.a.
Goditje në minutë
6000
Niveli i zhurmës
86 dB(A)
Fuqia e zhurmës
97 dB(A)
Dridhja
7,7 m/s²
Numri i porosisë
F0130290JJ
Kodi EAN
8710364046751

3 Pjesët shtesë

9924 (2)

Punto karbiti për gdhëndje

9929 (1)

Punto diamanti për gdhëndje

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 2.9 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/6121/468/rate
1086
468
6121
3560
1
2
3
4
5
1086

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.