DREMEL® Stylus me jone litiumi (1100-25)

Paketa ofron veglën e re Dremel Stylus me një sërë aksesorësh Dremel. Veçanërisht kur punoni për projekte kreativë të ndërlikuar dhe të detajuar, kjo paketë është zgjedhja e duhur.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Ky produkt është tashmë i hequr nga qarkullimi.
Kontrolloni ktu për produktin zëvëndësues!

Produkt i hequr nga qarkullimi

Paketimi Përmbajtja

  • Dremel Stylus me jone litiumi
  • Karikuesi
  • 25 aksesorë Dremel me cilësi të lartë
  • Posteri i mirëseardhjes

Specifikimet teknike

Tensioni i baterisë
7,2 V
Kapaciteti i baterisë
1,0 Ah
Koha e karikimit
5 h
Pesha
0,295 kg
Gjatësia
13,5 cm
Pa shpejtësi ngarkese
5.000 - 25.000 1/min
Teknologjia e baterive
Lithium-Ion
Fuqia e zhurmës
69 dB(A)
Dridhja
0,2 m/s²
Numri i porosisë
F0131100JM
Kodi EAN
8710364042074

25 Pjesët shtesë

191 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë

952 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

414 (1)

Rrotë lëmuese 13 mm

429 (1)

Rrotë lëmuese 26 mm

421 (1)

Përzierje për lustrim

409 (5)

Disk prerës 24 mm

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

408 (2)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

432 (1)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

413 (9)

Disk smerilues

401 (1)

Mandrinë

402 (1)

Mandrinë

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 2.6 MB

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/7354/298/rate
834
298
7354
3066
1
2
3
4
5
834

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.