DREMEL® TRIO

TRIO e re Dremel është vegla e fundit për këdo që merret me projekte të përgjithshme me punë-dore dhe rreth e qark shtëpisë. TRIO Dremel ka një sistem spiral 3 në 1, i cili ju mundëson të prisni, të smeriloni dhe të rrugëzoni me 1 vegël të vetme. Vegla e gjithanshme, kompakte dhe me peshë të lehtë është shumë e fuqishme! Dremel TRIO ka ergonomi të jashtëzakonshme, ka një dorezë me 2 pozicione dhe shpejtësi të ndryshueshme, e cila siguron shpejtësinë optimale të punës në materiale të ndryshme. Me teknologjinë e saj të prerjes spirale 360° dhe kapacitetin zhytës, ajo bën prerje të shpejta dhe me dorë të lirë në dru, plastikë, muret e thatë, metal dhe muret me tulla. Krahas kësaj, ka gjithashtu aksesorë dhe shtojca të posaçme TRIO për smerilim dhe rrugëzim, ndaj me këtë vegël do të mund ta përfundoni projektin tuaj nga fillim në fund! Dremel Trio 3 në 1 sistem spiral: Prerje, smerilim dhe rrugëzim.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Produkt i hequr nga qarkullimi

Veçoritë dhe dobitë

 • Pret, Smerilon dhe Drejton: një vegël, shumë funksione.
 • Ndezje e butë: ndezje e butë pa efekt hedhës.
 • Reagimi elektronik: ruan shpejtësinë nën ngarkesë për lëmim më të mirë të punimit.
 • Ndryshim i xhirove për minutë: për punim preçiz në materiale dhe aplikacione të ndryshme.
 • Dorezë boshti: orientim pune më i lehtë (horizontal e vertikal).
 • Mbërthim pistoletë: përdorim i rehatshëm.
 • Thellësi pune e ndryshueshme: për të punuar në materiale me trashësi të ndryshueshme.
 • Këmbë jo-dëmtuese: nuk gërvisht sipërfaqet delikate.
 • Zonë mbërthimi për dorën e dytë: për kontroll maksimal.
 • Këmbë kompakte: mundëson të punoni më afër këndeve dhe cepave. Gjithashtu pakëson peshën e veglës.
 • Pajisje shtesë me vakuum: për ambient pune më të pastër.
 • (E përputhshme vetëm me pajisjet shtesë TRIO (diametri i këmbës: 4,8 mm))

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
200 W
Tensioni
230 - 240 V
Pesha
1,20 kg
Gjatësia
21,5 cm
Pa shpejtësi ngarkese
10.000 - 20.000 1/min
Niveli i zhurmës
71 dB(A)
Fuqia e zhurmës
82 dB(A)
Dridhja
2,2 - 5,1 m/s²

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 1.5 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë kategori

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/category/rate/6106
488
6106
1553
1
2
3
4
5
488

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.