DREMEL® VersaFlame

Fener me butan – Djegësi më i gjithanshëm i palëvizshëm si për projektet "Bëje vetë" ashtu edhe ato për hobi

Dremel VersaFlame është djegësi i vetëm i palëvizshëm që ndërthur përdorimin e flakës së hapur me një katalizator dhe kokë saldimi, duke e bërë djegësin më të gjithanshëm në treg, në ditët e sotme, veçanërisht për aplikimet Bëje Vetë. Dremel VersaFlame fuqizohet me gaz butan për nxehje të shpejtë dhe karikim të shpejtë. Aplikimet për përdorim përfshijnë: saldim, tkurrje, bashkim, etj.

Veçoritë dhe dobitë

  • Kapaciteti i serbatorit prej 22 gram: Përdorim më i gjatë; serbatori i plotë zgjat deri në 75 min maksimalisht
  • Mekanizëm sigurie me bllokim për fëmijët: fëmijët nuk mund ta ndezin veglën
  • Buton për bllokimin e flakëve: Për vazhdim përdorimi pa duar
  • Përdorim i palëvizshëm: Duke bashkuar këmbën e heqshme
  • Flakë preçize: Mundëson punë të detajuara me flakë të hapur
  • E fuqizuar me gaz butan të lëngshëm: përdoret kudo kurdoherë
  • Kohë ngrohjeje shumë e shkurtër dhe karikim i shpejtë: gjithmonë gati për përdorim
  • Cilësia e durueshme: gjatë gjithë jetës
  • Cilësimi i temperaturës së ndryshueshme: zgjidhni temperaturën e duhur për projektin tuaj

Specifikimet teknike

Pesha
0,227 kg
Gjatësia
17 cm
Gjerësia
6 cm
Thellësia
11 cm
Teknologjia e baterive
n.a.
Ndezja
Piëzo
Koha e djegies
75 min
Kapaciteti i depozitës
42ml / 22g
Temperatura
1200C (në ajër të hapur) 680 - 1000C (ajër i nxehtë) 550C (majat)

Reviews

Reviews

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 2.1 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë kategori

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/category/rate/6127
271
6127
879
1
2
3
4
5
271

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.