DREMEL® VersaTip (2000-6)

Hekur saldimi me butan – Fener me gaz 6-në-1 pa kordon, për prerje në të nxehtë, pirografi dhe më shumë

Një vegël për 6 përdorime të ndryshme: saldim, shkrirje, prerje në të nxehtë, tkurrje dhe djegie druri (pirografi) dhe heqje boje. Gjithmonë gati për përdorim Përdorim kudo kurdo Mundëson punë të detajuara dhe të ndërlikuara Jetëgjatësi e lartë

 • E gjithanshme: një vegël për 6 aplikime të ndryshme

 • E fuqizuar me gaz butan të lëngshëm: përdoret kudo kurdoherë

 • Kohë ngrohjeje shumë e shkurtër dhe karikim i shpejtë: gjithmonë gati për përdorim

 • Mekanizëm sigurie me bllokim për fëmijët: fëmijët nuk mund ta ndezin veglën

 • Preçiz: mundëson kryerjen e punimeve të detajuara dhe të ngatërruara

 • Cilësia e durueshme: gjatë gjithë jetës

 • Cilësimi i temperaturës së ndryshueshme: zgjidhni temperaturën e duhur për projektin tuaj

Paketimi Përmbajtja

 • Dremel VersaTip
 • Majë salduese
 • Thikë prerëse
 • Thikë e nxehtë
 • Kokë e sheshtë me flakë të gjerë
 • Reflektor
 • Kokë ventilatori e nxehtë
 • Kallaj saldues me kapak blu
 • Sfungjer saldimi + kuti sfungjeri
 • Manual udhëzimesh
 • Kasë për kallajin

Specifikimet teknike

Pesha
0,135 kg
Gjatësia
19 cm
Gjerësia
2,5 cm
Thellësia
2,5 cm
Teknologjia e baterive
n.a.
Ndezja
Piëzo
Koha e djegies
90 min
Kapaciteti i depozitës
17ml / 9g
Temperatura
1200C (në ajër të hapur) 680C (ajër i nxehtë) 550C (majat)
Numri i porosisë
F0132000JA
Kodi EAN
8710364037582

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 2.1 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/6124/330/rate
2302
330
6124
9189
1
2
3
4
5
2302

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.