DREMEL® VersaTip

Hekur saldimi me butan – Fener me gaz 6-në-1 pa kordon, për prerje në të nxehtë, pirografi dhe më shumë

Pistoletë saldimi 6 në një pa kordon. Vegla perfekte për saldim, shkrirje, tkurrje, pirografi, prerje me nxehtësi dhe heqje boje. Vegla e vetme salduese që ndërthur një mori aplikimesh në një vegël, falë aftësisë së saj për të përdorur 6 maja të zëvendësueshme.

Veçoritë dhe dobitë

  • E gjithanshme: një vegël për 6 aplikime të ndryshme
  • E fuqizuar me gaz butan të lëngshëm: përdoret kudo kurdoherë
  • Kohë ngrohjeje shumë e shkurtër dhe karikim i shpejtë: gjithmonë gati për përdorim
  • Mekanizëm sigurie me bllokim për fëmijët: fëmijët nuk mund ta ndezin veglën
  • Preçiz: mundëson kryerjen e punimeve të detajuara dhe të ngatërruara
  • Cilësia e durueshme: gjatë gjithë jetës
  • Cilësimi i temperaturës së ndryshueshme: zgjidhni temperaturën e duhur për projektin tuaj

Specifikimet teknike

Pesha
0,135 kg
Gjatësia
19 cm
Gjerësia
2,5 cm
Thellësia
2,5 cm
Teknologjia e baterive
n.a.
Ndezja
Piëzo
Koha e djegies
90 min
Kapaciteti i depozitës
17ml / 9g
Temperatura
1200C (në ajër të hapur) 680C (ajër i nxehtë) 550C (majat)

Reviews

Reviews

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 2.1 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë kategori

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/category/rate/6124
328
6124
1196
1
2
3
4
5
328

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.