DREMEL® Workstation (220)

Ky trapan vertikal dhe Mbajtësja e veglës është zgjidhja e përsosur për punën e palëvizshme me veglën tuaj Dremel. Shpon vertikalisht ose në kënd, e rregullueshme me nga 15 gradë. Mban veglën horizontalisht për lustrim dhe smerilim. Mbajtësja e integruar teleskopike e veglës e mban atë me boshtin fleksibël Flex Shaft (225). Mbajtëse aksesorësh e integruar. Mekanizmi i kabllit e mban atë të vendosur në mënyrë të sigurt. Shenja të thella për një rregullim të qëndrueshëm. Shenjat bazë (metra dhe inch).

Paketimi Përmbajtja

  • Presë shpuese e kombinuar dhe mbajtëse vegle

Specifikimet teknike

Goditja maks.
50 mm
Numri i porosisë
26150220JB
Kodi EAN
8710364032426

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 2.6 MB

Pajisjet shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.