EZ SpeedClic Cutting Accessory Set (SC690)

Asortiment prej 10 rrotash prerëse EZ SpeedClic dhe mandrinën e posaçme EZ SpeedClic. Krahas 6 rrotave prerëse prej metali 38 mm, paketa përfshin edhe 2 rrota të posaçme të holla prerëse dhe 2 rrota prerëse plastike unike. EZ SpeedClic është sistemi i vetëm për ndryshim të shpejtë të aksesorëve të veglës rrotulluese. EZ SpeedClic. E shpejtë, e lehtë, pa çelësa.

Numri i porosisë
2615S690JA
Kodi EAN
8710364045839

11 Pjesët shtesë

SC409 (2)

DREMEL® EZ SpeedClic: Disqe prerës të hollë.

SC456 (6)

DREMEL® EZ SpeedClic: Paketë me 5 rrota prerëse metalike.

SC476 (2)

DREMEL® EZ SpeedClic: Disqe prerës plastikë.

SC402 (1)

Mandrinë EZ SpeedClic
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.