Formësuese / Tavolina rrugëzuese (231)

E kthen veglën tuaj Dremel në një vegël të montuar në bankë për rrugëzim të saktë, formësim dhe smerilim. Butona plastikë për montim të lehtë të veglës dhe rregullime në thellësi. Sipërfaqe e lëmuar tavoline për t'i rrëshqitur mjetet e punës lehtësisht mbi tavolinë. Shpon, zgavron, smerilon dhe zbukuron qoshet. Gardh i rregullueshëm në 3 mënyra për rezultate të sakta pune. Tavolinë pune 203 x 152 mm. Mbrojtja e puntos rrugëzuese e rregullueshme dhe transparente mundëson një punë të sigurt.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Produkt i hequr nga qarkullimi

Paketimi Përmbajtja

  • Formësuese/Tavolina rrugëzuese
Numri i porosisë
2615023132
Kodi EAN
8710364016891

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 4.3 MB

Pajisjet shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.