Furçë gërryese me performancë të lartë 26 mm (538)

Furçë abrazive me performancë të lartë për fshirje, pastrim, heqjen e ndryshkut dhe gërryerjes. Mund të përdoret në shpejtësi më të lartë se furçat e tjera (maksimumi 20.000 xhiro në minutë).

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
26,0 mm
Accessory length
45,0 mm
Maksimumi i RPM
20.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Sasia
1
Numri i porosisë
26150538JA
Kodi EAN
8710364023066
Krahaso

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.