Furçë me fije çeliku karboni 3,2 mm (443)

Furçë e gjithanshme për heqjen e ndryshkut dhe gërryerjes, lëmimi i sipërfaqeve metalike, fshirjen dhe përzierjen e bashkimit të sipërfaqeve ose pastrimi i pjesëve elektrike.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
3,2 mm
Accessory length
48,0 mm
Maksimumi i RPM
15.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Sasia
3
Numri i porosisë
26150443JA
Kodi EAN
8710364045099
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.