Furçë me fije inoksi 13 mm (531)

Furça çeliku të pandryshkshëm që nuk krijojnë “efekt pas heqjes së ndryshkut” kur përdoren në materiale rezistente ndaj gërryerjes si kallaji, alumini dhe çeliku i pandryshkshëm.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
13,0 mm
Accessory length
51,0 mm
Maksimumi i RPM
15.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Sasia
2
Numri i porosisë
26150531JA
Kodi EAN
8710364070374
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.