Furçë me fije inoksi 3,2 mm (532)

Furça çeliku të pandryshkshëm që nuk krijojnë “efekt pas heqjes së ndryshkut” kur përdoren në materiale rezistente ndaj gërryerjes si kallaji, alumini dhe çeliku i pandryshkshëm.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
3,2 mm
Accessory length
48,0 mm
Maksimumi i RPM
15.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Sasia
3
Numri i porosisë
26150532JA
Kodi EAN
8710364045105
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.