Furçë me qime të forta 13 mm (404)

Përdorini për fshirje, pastrim, lëmim të argjendurinave, bizhuterive dhe metaleve të tjera të çmuara. Mund të përdoret me përbërës lëmimi (421).

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
13,0 mm
Accessory length
41,0 mm
Maksimumi i RPM
15.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Sasia
2
Numri i porosisë
26150404JA
Kodi EAN
8710364070336
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.