Furçë me qime të forta 19 mm (403)

Përdorini për fshirje, pastrim, lëmim të argjendurinave, bizhuterive dhe metaleve të tjera të çmuara. Mund të përdoret me përbërës lëmimi (421).

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
19,0 mm
Accessory length
44,0 mm
Maksimumi i RPM
15.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Sasia
2
Numri i porosisë
26150403JA
Kodi EAN
8710364070329
Sasia
1
Numri i porosisë
2615040332
Kodi EAN
8710364007127
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.