Furçë tunxhi 13 mm (536)

Furça tunxhi janë jo-shkëlqyese dhe më të buta se çeliku. Ato nuk i gërvishtin metalet e buta si floriri, bakri dhe tunxhi.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
13,0 mm
Accessory length
51,0 mm
Maksimumi i RPM
15.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Sasia
2
Numri i porosisë
26150536JA
Kodi EAN
8710364070398
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.