Furçë tunxhi 3,2 mm (537)

Furça tunxhi janë jo-shkëlqyese dhe më të buta se çeliku. Ato nuk i gërvishtin metalet e buta si floriri, bakri dhe tunxhi.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
3,2 mm
Accessory length
48,0 mm
Maksimumi i RPM
15.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Sasia
3
Numri i porosisë
26150537JA
Kodi EAN
8710364045112
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.