Gdhendësi DREMEL®

Gdhendësi – Gdhendni me precizion një sërë materialesh me kontroll optimal të thellësisë

Gdhendni ose zbukuroni një shumëllojshmëri materialesh si metal, plastikë, qelq, qeramikë, dru dhe lëkurë. Përfshin një letër dhe shabllon numri për gdhendjen e lehtë të germave dhe numrave.

Veçoritë dhe dobitë

  • Veprim alternues për kontroll optimal skalitës
  • Thellësi goditjeje e ndryshueshme për efekt skalitës të ndryshueshëm
  • Mbërthim i butë për përdorim të rehatshëm
  • Karbid i ndërrueshëm për përdorim në shumë materiale
  • Çelës i ndarë ndiz/fik për ruajtjen e cilësimit të thellësisë

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
35 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,31 kg
Gjatësia
17 cm
Gjerësia
3,3 cm
Thellësia
4,5 cm
Teknologjia e baterive
n.a.
Goditje në minutë
6000
Niveli i zhurmës
86 dB(A)
Fuqia e zhurmës
97 dB(A)
Dridhja
7,7 m/s²

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 2.9 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë kategori

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/category/rate/6121
169
6121
522
1
2
3
4
5
169

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.