Gur gërryes mprehës për sharrat me zinxhir 4,5 mm (457)

Mprehje preçizioni e shpejtë, e lehtë për tehet e sharrës me zinxhir. Përdoreni me pjesën shtesë mprehëse të sharrës me zinxhir Dremel me numër 1453

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
4,5 mm
Accessory length
49,0 mm
Maksimumi i RPM
30.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Shtojca themelore
Shtojcë mprehëse për sharrat me zinxhir (1453)
Sasia
3
Numri i porosisë
26150457JA
Kodi EAN
8710364045013
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.