Gur gërryes prej oksid-alumini 6,4 mm (953)

Të përdoret në metale, derdhje, nyje të salduara, perçina dhe ndryshk. Ideale për mprehjen, gërryerjen dhe lëmimin shumë materiale në përgjithësi.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
6,4 mm
Accessory length
40,0 mm
Maksimumi i RPM
25.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Shtojca e këshilluar
Shtojca e platformës formësuese DREMEL® (576)
Sasia
3
Numri i porosisë
26150953JA
Kodi EAN
8710364044900
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.