Gur smeril prej karbur-silici (85602)

Krijuar për të punuar mirë në gurë, xham, qeramikë, porcelan dhe metale pa përmbajtje hekuri.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
10,3 mm
Accessory length
39,0 mm
Maksimumi i RPM
20.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Sasia
3
Numri i porosisë
26155602JA
Kodi EAN
8710364044979
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.