Gur smeril prej karbur-silici 19,8 mm (85422)

Krijuar për të punuar mirë në gurë, xham, qeramikë, porcelan dhe metale pa përmbajtje hekuri.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
19,8 mm
Accessory length
40,0 mm
Maksimumi i RPM
20.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Shtojca e këshilluar
Shtojca e platformës formësuese DREMEL® (576)
Sasia
1
Numri i porosisë
2615542232
Kodi EAN
8710364016853
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.