Kallamidhe (3,2 mm) duke përfshirë një dado kallamidhe (4485)

Kallamidhet ofrojnë mënyrën më të saktë për të mbajtur një pajisje në një vegël shumëfunksionale. Paketa e kallamidhes 4485 është një përmbledhje e kallamidheve të ndryshme të disponuara (0,8 / 1,6 / 2,4 / 3,2 mm) duke përfshirë një kundërvidhë kallamidhe. Nuk përputhet me Dremel 4200.

Specifikimet teknike

Përdorimi
Përfshin një dado kallamidhe dhe kallamidhe 480, 481, 482 dhe 483.
Sasia
1
Numri i porosisë
2615448532
Kodi EAN
8710364007592
Krahaso

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.