Kapëset DREMEL®: Kapëse arpion (2515)

Kapëse e përsosur për t'u përdorur në projektet tuaja të bëra me dorë dhe për hobi Forcë e ndryshueshme e kapjes Sistem i lehtë lëshimi I prodhuar me materiale të cilësisë së lartë Hapësira maksimale është 30mm

Produkt i hequr nga qarkullimi

Paketimi Përmbajtja

  • 2 kapëse arpion
Numri i porosisë
26152515JA
Kodi EAN
8710364043705

Pajisjet shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.