Kapëset DREMEL®: Kapëse arpion (2520)

Kapëse e përsosur për t'u përdorur në projektet tuaja të bëra me dorë dhe për hobi Forcë e ndryshueshme e kapjes Sistem i lehtë lëshimi I prodhuar me materiale të cilësisë së lartë Hapësira maksimale është 50mm

Produkt i hequr nga qarkullimi

Paketimi Përmbajtja

  • Kapëse arpion
Numri i porosisë
26152520JA
Kodi EAN
8710364043712

Pajisjet shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.