Kapëset DREMEL®: Kapëse shufër (2505)

Kapëse shufër e përsosur për t'u përdorur në projektet tuaja të bëra me dorë dhe për hobi Mund të kthehet gjithashtu edhe në një shpërndarës Forcë e ndryshueshme e kapjes Struktura e tij ergonomike ju mundëson të punoni me saktësi më të lartë Gishtëz e veçuar për hapjen dhe mbylljen dhe sistem i lehtë lëshues I prodhuar me materiale të cilësisë së lartë Hapësira maksimale është 108mm

Produkt i hequr nga qarkullimi

Paketimi Përmbajtja

  • 2 kapëse shufër
Numri i porosisë
26152505JA
Kodi EAN
8710364043729

Pajisjet shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.