Komplet puntosh shpimi për dru (636)

Kompleti i puntove për shpimin në dru Dremel përmban 4 punto shpimi me pikë qendërzimi në dru. Diametrat e ndryshëm të shpimit të përfshirë janë 3, 4, 5 dhe 6 mm. Veshja prej titani ofron performancë të lartë dhe jetëgjatësi përdorimi më të gjatë.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Përdorimi
Punto shpuese për dru me titanium Dremel Titanium me diametër 3, 4, 5 dhe 6 mm.
Maksimumi i RPM
35.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Shtojca e këshilluar
DREMEL® Workstation (220)
Sasia
4
Numri i porosisë
26150636JA
Kodi EAN
8710364026289
Krahaso

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.