Komplet puntosh shpimi preçize (628)

Kompleti i puntove preçize të shpimit Dremel (628) përmban 7 punto shpimi për shpimin në dru ose metal të butë. Diametrat e ndryshëm të përfshirë janë 0,8 / 1,2 / 1,6 / 2,0 / 2,4 / 2,8 dhe 3,2 mm. Kërkon mandrinot e shumëfishta 4486 Dremel. Nuk përputhet me Dremel 4200.

Specifikimet teknike

Përdorimi
Përfshin 7 punto shpuese me precizion 0.8 mm - 3.2 mm.
Maksimumi i RPM
35.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Shtojca e këshilluar
DREMEL® Workstation (220)
Sasia
7
Numri i porosisë
2615062832
Kodi EAN
8710364009381
Krahaso

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.