Kunjë 2,4 mm për disqe diamanti (7144)

Për punime të imëta, prerje, gdhendje, skalitje, zbukurime dhe lëmime. Përdoreni në punime druri, qeramike, xhami, çeliku të përforcuar, gurë gjysmë të çmuar dhe materiale të forta të tjera. Puntot janë mbuluar me grimca diamanti.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
2,4 mm
Accessory length
46,0 mm
Maksimumi i RPM
25.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Shtojca e këshilluar
Shtojca e dorezës së detajuesit DREMEL® (577)
Sasia
2
Numri i porosisë
26157144JA
Kodi EAN
8710364044870
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.