Letër gërryese diamanti DREMEL® Multi-Max 60 (MM900)

Aksesor letre diamanti për të gërryer çimenton, allçinë ose llaçin. Kërkon aksesorin e diskut me çengel dhe lak MM11 ose MM14. Për gërryerje të ashpër, formësim dhe limim të mureve, gurëve, betonit dhe llaçit.

Specifikimet teknike

Zhavorr
60
Sasia
1
Numri i porosisë
2615M900JA
Kodi EAN
8710364055296
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.