Letër smerile për bojën DREMEL® Multi-Max (P80, P120 dhe P240) (MM70P)

Aksesor i letrës smerile për të smeriluar bojën, llakun dhe materialin mbushës në një sërë sipërfaqesh. Kërkon aksesorin e diskut me çengel dhe lak.

Specifikimet teknike

Zhavorr
80 / 120 / 240
Sasia
6
Numri i porosisë
2615M70PJA
Kodi EAN
8710364055241
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.