Letër smerile për dru DREMEL® Multi-Max (P60, P120 dhe P240) (MM70W)

Aksesor i letrës smerile për smerilimin e drurit të fortë, drurit të butë, paneleve me ashkla, metalit të ndryshkur, leshit të xhamit dhe plastikës. Kërkon aksesorin e diskut me çengel dhe lak MM11 ose MM14.

Specifikimet teknike

Zhavorr
60 / 120 / 240
Sasia
6
Numri i porosisë
2615M70WJA
Kodi EAN
8710364055234
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.