Mandrinë shumëfunksionale (0.4-3.4 mm) (4486)

Mandrinoja e shumëfishtë Dremel (4486) ju mundëson të ndërroni shpejt dhe lehtë pajisjet shtesë në veglën tuaj shumëfunksionale pa përdorur kallamidhe. Pranon pajisje shtesë nga këmbët 0,4mm deri 3,4mm. Nuk përputhet me Dremel 4200.

Specifikimet teknike

Përdorimi
Për të ndryshuar aksesorët shpejt dhe lehtë pa kallamidhe.
Maksimumi i RPM
35.000 1/min
Sasia
1
Numri i porosisë
2615448632
Kodi EAN
8710364012978
Krahaso

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.