Mandrinë smeriluese DREMEL® TRIO (TR407)

Mandrinë smeriluese Dremel TRIO për formësime të ashpra dhe lëmim të drurit dhe leshit të xhamit, duke hequr ndryshkun nga sipërfaqet metalike dhe duke formësuar sipërfaqet e gomuara. Shiritat smerilues janë lehtësisht të zëvendësueshëm. Aksesor i posaçëm për përdorim vetëm me Dremel Trio.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Paketimi Përmbajtja

  • 1 mandrinë smeriluese
  • 2 shirita smerilues (P60)

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
4,8 mm
Diametri i punës
13,0 mm
Zhavorr
60
Sasia
3
Numri i porosisë
2615T407JA
Kodi EAN
8710364053667
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.