Mbajtëse veglash me bosht fleksibël Flex-Shaft (2222)

Mban në mënyrë të volitshme veglën tuaj shumëfunksionale Dremel mbi planin e punës. E përsosur për t'u përdorur me shtojcën e boshtit fleksibël. Shtrëngohet në planin e punës deri në 42 mm trashësi, dhe rregullohet në lartësi nga 300 deri në 1070 mm. Ruajtja e majave shtesë në bazë.

Paketimi Përmbajtja

  • Mbajtëse veglash me bosht fleksibël Flex-Shaft
Numri i porosisë
2615222232
Kodi EAN
8710364016822

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 1.2 MB

Pajisjet shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.